Over de keuze van de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018

In de openbare ledenvergadering van Progressief Nieuwkoop en Middenpartij Nieuwkoop is de kandidatenlijst vastgesteld. De partijen zijn samen verenigd in de fractie Natuurlijk Nieuwkoop en gaan ook onder deze naam de verkiezingsstrijd aan. De lijst bevat in totaal 27 kandidaten.

 

ENTHOUSIAST, DIVERS EN ERVAREN

De kandidaten vooral getoetst op: het willen nemen van verantwoordelijkheid, de betrokkenheid bij de gemeenschap, hun ervaring en het als persoon open staan voor nieuwe ideeën. Daarnaast is er ruime aandacht besteed aan een goede mix, zodat alle kernen uit de gemeente zich vertegenwoordigd zien in de lijst. Net als jong en oud, en een breed pallet aan kennis en interesses die elkaar kunnen aanvullen en versterken.

 

Als lijsttrekker is Pien Schrama herkozen, omdat zij “Uitstekend in staat is om de politiekinhoudelijke koers vorm te geven en met haar aanstekelijk enthousiasme ook het politieke gezicht van onze lijstcombinatie kleur te geven en de lijst aan te voeren.” aldus Jan Dirven namens de kandidaatsstellingscommissie.

DOWNLOADS
DE KANDIDATEN
PERSBERICHT
GROEPSPORTRET
PROGRAMMA

DOWNLOAD

 

De volledige kandidatenlijst met beknopte biografietjes

DOWNLOAD

 

Het persbericht over de kandidatenlijst

DOWNLOAD LR

DOWNLOAD HR

 

het groepsportret van de eerste 7 kandidaten

DOWNLOAD

 

Verkiezingsprogramma 2018-2022