top of page

Team Natuurlijk Nieuwkoop geïnstalleerd


Het Natuurlijk Nieuwkoop team is op donderdagavond 29 maart beëdigd.

Op de 4 raadszetels zitten deze raadsperiode 2018-2022; Pien Schrama, Berry Dors, Kees Hagenaars en René Carlier. Zij worden bijgestaan door de fractieassistenten Joke van Boxtel, Bas Oostwouder en Jan Dirven. Ook zijn alle commissies die de gemeenteraad rijk is weer gevuld met oude en nieuwe namen.

Lees hier verder over de benoemingen.

De fractie van Natuurlijk nieuwkoop heeft Pien gevraagd ook in deze raadsperiode het fractievoorzitterschap op zich te nemen. Deze taak heeft zij, met dank voor het in haar gestelde vertrouwen, aanvaard.

Natuurlijk Nieuwkoop feliciteert alle raadsleden en fractieassistenten met hun benoeming(en) en wenst iedereen veel succes, wijsheid en een plezierige en constructieve samenwerking toe!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page