top of page

Natascha van Engeldorp Gastelaars beëdigd als fractieassistent voor Natuurlijk Nieuwkoop


Op donderdagmorgen 17 december is Natascha van Engeldorp Gastelaars door burgemeester Robbert-Jan van Duijn beëdigd als fractieassistent voor onze fractie. De raad in de raadsvergadering op 10 december al de goedkeuring gegeven aan deze benoeming.


Natascha draait al 1,5 jaar mee in de Natuurlijk Nieuwkoop fractie en deed de afgelopen zomer mee aan de "jong talent" cursus. Inmiddels heeft ze genoeg bagage om daadwerkelijk mee te gaan doen in het debat aan de raadstafel. Door de raad benoemde fractieassistenten mogen namens hun fractie deelnemen aan de meningsvormende raadsvergaderingen en alle andere voor de raad bedoelde bijeenkomsten. Om hun werk goed te kunnen doen krijgen ze ook inzage in alle voor de raad beschikbare informatie en stukken. Binnenkort zal Natascha op onze website vertellen wie ze is, wat ze in het dagelijks leven doet en waarom ze zich politiek actief wil inzetten voor onze partij en de gemeente.


Het was de bedoeling om in een fysieke bijeenkomst op het gemeentehuis de beëdiging te laten plaatsvinden. Dat had natuurlijk het leukst geweest maar ivm de aangescherpte Coronamaatregelen werd dit een digitale bijeenkomst. Naast Natascha komen ook Romy van Dijk en Dyanne Metselaars de raad als fractieassistent versterken. Een mooie jonge aanvulling voor al het politieke werk. Alle 3 heel veel succes toegewenst!

Kommentare


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page