top of page

Nota Recreatie &Toerisme: goede marketing én samenwerking is nodig


In de besluitvormende raadsvergadering van 5 november 2020 is de nota recreatie en toerisme besproken.


Natuurlijk Nieuwkoop heeft haar waardering voor deze nota uitgesproken. Het beleid voor de komende jaren richt zich op het stimuleren van het toerisme en dagrecreatie zodat toerisme een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de lokale economie. Niet alleen door banen in de sector zelf te generen maar ook om te zorgen voor spin-off voor andere ondernemers als bijvoorbeeld de detailhandel.


Natuurlijk Nieuwkoop ziet de nota als richtinggevend met veel flexibiliteit voor de invulling. En die flexibiliteit is nodig want het realiseren van dit beleid laat zich niet in een voor jaren vooruit vastgelegd plan vangen. Het zal werkende weg ingevuld moeten worden.

Om toeristen en dagrecreanten de weg naar onze gemeente te laten vinden is goede marketing nodig en net zo belangrijk goede samenwerking van alle betrokken partijen. Wij juichen toe dat de betrokken partijen zich hebben verenigd in Marketing Nieuwkoop. Een samenwerkingsplatform dat is ontstaan op initiatief van de VON.


Er worden de komende jaren veel voorzieningen om te recreëren ontwikkeld. Niet alleen voor de dagjesmensen maar juist ook voor inwoners van de gemeente.


Wat is er zeker in deze tijd leuker dan een dagje uit in je eigen dorp.


Comentarios


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page