Natascha van Engeldorp Gastelaars, fractie-assistent

Natascha is assistent bedrijfsadministrateur en actief in de OR van de gemeente Amsterdam en de FNV. Ze woont met haar zoontjes in Papenveer.

"Ik hoop veel te kunnen betekenen voor de gemeente Nieuwkoop. De komende jaren ga ik me daarvoor inzetten. Heb je vragen of wil je gewoon wat kwijt, ik ben altijd bereikbaar."

"Ik ben Natascha van Engeldorp Gastelaars en ik werk bij de gemeente Amsterdam als assistent bedrijfsadministrateur en deels in de OR. Ook zet ik mij in als vrijwilliger in het Sectorbestuur Overheid van de FNV. Ik woon in Papenveer samen met mijn zoontjes.

Al jaren volg ik de politiek vanaf de bank en vaak kwam dan de gedachte op dit kan anders! Nu is het zo dat als je wat wilt veranderen je dan toch zelf in actie dient te komen. Daarom ben ik mij gaan verdiepen in de lokale politiek en van het een kwam het ander.

Het lijkt mij superleuk om me in te zetten voor het behoud van het dorpsgevoel, minder leuk vind ik dat helaas het dorpsleven niet ontkomt aan het stadsleven.

Bij Natuurlijk Nieuwkoop hebben we een mooie lijst speerpunten waar ik mezelf erg goed in kan vinden en het belangrijkste, waar ik ook wat mee kan. Daarnaast hebben we een erg goed functionerende partijgroep waar ik me thuis voel en dat is denk ik nog wel het allerbelangrijkste.

Ik hoop veel te kunnen betekenen voor de gemeente Nieuwkoop. De komende jaren ga ik me daarvoor inzetten. Heb je vragen of wil je gewoon wat kwijt, ik ben altijd bereikbaar."