top of page

Lid worden van Natuurlijk Nieuwkoop doe je om heel veel redenen.

De belangrijkste reden is natuurlijk dat je jouw stem en ideeën goed vertegenwoordigd wilt zien in de gemeenteraad. Daarnaast steun je met je lidmaatschap het voortbestaan van Natuurlijk Nieuwkoop en de acties we opzetten.
 

Wat wordt er verwacht van een lid?

Hoe actief je bent als lid bepaal je zelf. Er zijn verschillende denktanks en werkgroepen (zorg, duurzaamheid, communicatie, integratie) waar je als lid meer dan welkom bent. Dat kan op basis van je interesses, ervaring of beroep. Ook kun je fractie-assistent worden of natuurlijk (kandidaat) raadslid. In ieder geval hopen we je twee keer per jaar op de algemene ledenvergadering te zien. Daar kun je meepraten en meebeslissen over de koers van de partij.

En wat kun je verder als lid verwachten?

Naast de genoemde activiteiten als de algemene ledenvergadering en de denktanks organiseert natuurlijk Nieuwkoop  jaarlijks een bbq voor alle leden om elkaar weer eens in een ongedwongen sfeer te ontmoeten. 

 

Waarom betaal je een bijdrage?

Met een jaarlijkse bijdrage van €20,- maak je het mogelijk dat we naar een brede groep burgers kunnen communiceren en bijvoorbeeld met gemeenteraadsverkiezingen campagne kunnen voeren.

​​

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken? Kom dan naar een algemene openbare ledenvergadering of één van onze andere bijeenkomsten. Neem contact met ons op voor de eerstvolgende gelegenheid.

Inschrijvingsformulier

Welkom als lid van Natuurlijk Nieuwkoop

bottom of page