top of page

Investeren in hockey- en tennisverenigingen

De Nieuwkoopse tennisverenigingen en hockeyvereniging hebben de krachten gebundeld. Net als de voetbalverenigingen in de gemeente Nieuwkoop willen ze graag met de gemeente onderzoeken of een gezamenlijke stichting, een StiBuNi 2.0, voor het beheer en onderhoud voor hun velden haalbaar is. Daarnaast willen ze dat de gemeente, zoals ook voor de voetbal bij de oprichting van StiBuNi gedaan is, eenmalig investeert zodat ook zij de contributies behapbaar kunnen houden en geld kunnen inzetten voor deskundige training en begeleiding van hun jeugd en leden. En gelijk hebben ze!

Natuurlijk Nieuwkoop vindt dat deze verenigingen het verdienen om samen met de gemeente serieus te onderzoeken op welke wijze zij hun beheer efficiënter, zowel qua middelen als qua inzet van hun vrijwilligers, kunnen uitvoeren. Natuurlijk Nieuwkoop is bereid om in de toekomst in een StiBuNi2.0 te investeren. Want als je een onderzoek laat doen moet je ook bereidt zijn daarna in die samenwerken te investeren. Wie A zegt moet ook B zeggen! Pien Schrama probeerde in de raad op 29 juni de andere politieke partijen te verleiden om dezelfde uitspraak te doen maar zover gingen de anderen niet, ze willen eerst het onderzoek afwachten. Het onderzoek wordt in 2017 gestart.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page