top of page

Onkruid vergaat niet…of toch wel?

In de meningsvormende raad van 31 augustus wilde Kees Hagenaars (Natuurlijk Nieuwkoop) van de wethouder weten of de oproep in Nieuwkoop Nieuws over onkruidoverlast in de openbare ruimte, reacties had opgeleverd.

In de periode ruim voor de zomervakantie had Natuurlijk Nieuwkoop er op meerdere momenten op gewezen de bestrijding van onkruid meer dan onvoldoende te vinden. De partij had opgeroepen actie te ondernemen.

Wethouder Elkhuizen kon melden dat de telefoon op het gemeentehuis roodgloeiend had gestaan. In de zomervakantie is dan ook met man en macht gewerkt aan de bestrijding. Echter doordat het verboden is om nog gif te gebruiken en het werken met heet water, branden en borstelen tot onvoldoende resultaat leidt, zint de wethouder op andere maatregelen. Hij beloofde Hagenaars op korte termijn met een zeer passende oplossing te komen die echt gaat werken.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page