top of page

Belangrijke fase snel internet buitengebied

Nu op 21 november een convenant is afgesloten met een investeerder voor de aanleg van glasvezel in ons buitengebied breekt binnenkort een belangrijke en beslissende fase aan: de inschrijvingsperiode voor een abonnement met snel internet van 8 januari t/m 9 april 2018.

Natuurlijk Nieuwkoop steunt dit burgerinitiatief en doet met 2 ambassadeurs, Pien Schrama en Berry Dors, actief mee. Pien en Berry gaan, net als in de eerste fase, ook in de komende inschrijvingsperiode met bewoners in het buitengebied in gesprek om hen te informeren en enthousiast te maken. Als 50% van alle huishoudens en bedrijven mee doet is snel internet begin 2019 mogelijk. Doet u mee?

Voor meer informatie lees hier > DICOsnelinternetnieuwkoop

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page