top of page

Natuurlijk Nieuwkoop in college met wethouder van buiten


Natuurlijk Nieuwkoop zal in het nieuwe College van B&W vertegenwoordigd zijn met een wethouder van buiten de gemeente. De partij draagt Bernadette Wolters voor voor de portefeuilles maatschappelijk domein, en onderdelen van de duurzaamheidsportefeuille.

De fractie was op zoek naar een kandidaat die veel kennis heeft van het sociaal domein en het openbaar bestuur, die goed bij Natuurlijk Nieuwkoop past en die in staat is te verbinden. Niet alleen in het gemeentehuis maar vooral ook daarbuiten. Die persoon is met Bernadette Wolters gevonden.

Bernadette Wolters was raadslid in Rijnwoude in de periode 2002-2007 en in 2013 wethouder, totdat deze gemeente fuseerde met Alphen aan den Rijn. Zij is 58 jaar, heeft een geregistreerd partnerschap en twee kinderen van 33 en 30.

Bernadette Wolters was lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart jl. en is tot nu fractievoorzitter van de PvdA in Alphen aan den Rijn. Ze is woonachtig in Hazerswoude Rijndijk.

Zij is momenteel werkzaam bij de gemeente Leiden als beleidsadviseur op het gebied van publieke gezondheid en lokaal gezondheidsbeleid.

Natuurlijk Nieuwkoop is heel erg blij met Bernadette Wolters op deze positie en ziet uit naar een goede samenwerking met Samen Beter Nieuwkoop en het CDA in het nieuwe College, maar ook in en met de gemeenteraad.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page