top of page

Inloopspreekuur 18 juni over ontwikkelingen achter Intratuin Ter Aar

Inloopspreekuur

Voor omwonenden en ondernemers is er op maandag 18 juni een inloopspreekuur over de ontwikkelingen achter de Intratuin in Ter Aar. Er is gelegenheid voor het stellen van vragen en gesprek met de gemeente. Het inloopspreekuur is van 16:00 - 18:00 uur en van 19:00 tot 21:00 in de Vlinder in Ter Aar. Lees hier de uitnodiging.

Schriftelijke vragen Natuurlijk Nieuwkoop

Op 24 mei j.l. heeft de heer Ulrich van Eijk ingesproken namens een aantal zeer bezorgde bewoners van Ter Aar Oost over de bouw van supermarkten op het terrein achter Intratuin. Tijdens deze vergadering heeft de heer Van Eijk aangegeven dat hij graag antwoord zou krijgen op zijn vragen. Om dit in gang te zetten heeft Natuurlijk Nieuwkoop op 28 mei het voortouw genomen om de vragen op te stellen en in te dienen. Lees hier de schriftelijke vragen.

Stand van zaken

Het college heeft de raad een brief gestuurd met daarin de stand van zaken over de ontwikkelingen achter Intratuin. Lees hier de brief aan de raad met informatie over de werkzaamheden, omgevingsvergunning en gesprekken.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page