top of page

Collegeprogramma "Verbinden, vertrouwen, vooruitgaan"

Op 26 april is het coalitieakkoord in de raad besproken. Hierna is er hard gewerkt om vóór het zomerreces een collegeprogramma aan de raad voor te leggen. Op 12 juli is in de besluitvormende raad het collegeprogramma "Verbinden, vertrouwen, vooruitgaan" vastgesteld. Bijna alle partijen stemden in met dit programma. Er is dus brede steun in de raad aanwezig om met deze leidraad voor de komende vier jaar aan de slag te gaan.

Doe mee, denk mee, leef mee was de inzet van Natuurlijk Nieuwkoop bij de verkiezingen en het collegeprogramma hebben we uiteraard tegen het licht van onze speerpunten gehouden. Veel van die speerpunten zien wij terug in het collegeprogramma wetende dat niet alles kan...

Lees hier de bijdrage van fractievoorzitter Pien Schrama bij de behandeling van het collegeprogramma.

Lees hier nog eens de Natuurlijk Nieuwkoop speerpunten uit ons verkiezingsprogramma “Doe mee, denk mee, leef mee”

Natuurlijk Nieuwkoop is positief over de uitwerking van het coalitieakkoord in het collegeprogramma. We gaan ons inzetten om samen met het college, alle partijen in de raad, inwoners en organisaties dit programma in deze raadsperiode zo goed mogelijk uit te voeren.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page