top of page

Complimenten voor inzet leerlingen tijdens gemeenteraadsspel


Vrijdag 7 december 2018 debatteerden de leerlingen uit klas 4(t)vwo in de gemeentehuizen van Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en gemeente Kaag en Braassem alsof zij zelf de gemeenteraad vormden. Er werden standpunten verkondigd, er werd gediscussieerd en er werd gestemd over verschillende onderwerpen, zoals het afschaffen van het Bevrijdingsfestival in Alphen, nieuwe huisvesting voor het Scala en het plan om Alphen aan de Rijn de duurzaamheidshoofdstad van het Groene Hart te laten worden.

Onze raadsleden Berry Dors en René Carlier waren voorzitter van de vergaderingen in Nieuwkoop. Zij vertelden na afloop dat zij onder de indruk waren van de voorbereiding, inzet en debatvaardigheden van de leerlingen. Een compliment voor alle deelnemende leerlingen en de begeleiding van de docenten.

Bij ieder onderwerp werden er verrassende vragen gesteld en waren de leerlingen die de rol van wethouder vervulden zeer goed voorbereid en brachten hun plan goed naar voren. Ook de insprekers hadden hun verhaal goed voorbereid en konden de meeste vragen goed beantwoorden.

Erg leuk en leerzaam om aan deel te nemen.

Berry Dors

René Carlier

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page