top of page

Zevenhoven krijgt een nieuw IKC


De gemeenteraad van Nieuwkoop heeft op donderdagavond 16 mei per hamerslag het bestemmingsplan IKC (Integraal Kind Centrum) vastgesteld en dat is tegenwoordig uniek. Waar andere scholen jarenlang moeten wachten door ingebrachte bezwaren van omwonenden, kan Zevenhoven zonder die problemen beginnen aan een prachtig nieuw gebouw voor kinderopvang en basisonderwijs. Dat alles is te danken aan de goede samenwerking tussen buurt, school en gemeente. Wethouder Bernadette. Wolters

(Natuurlijk Nieuwkoop) is dan ook trots op de wijze waarop dit proces is verlopen. “De omwonenden is ruimschoots de kans geboden hun mening kenbaar te maken en de gemeente heeft daarop diverse aanpassingen verricht”. Het Integraal Kind Centrum wordt gebouwd aan de Vrijenhoek 29-31 ter plekke van het schoolgebouw De Zevenhof in Zevenhoven. Het onderhoudsarme gebouw krijgt een warmtekoude opslag (WKO) en zonnepanelen en voldoet daarmee ruimschoots aan de gestelde duurzaamheidseisen

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page