top of page

Bezorging Nieuwkoop Nieuws niet 100%


Vragen Natuurlijk Natuurlijk Nieuwkoop over bezorging

Het lukt helaas niet om de bezorging van Nieuwkoop Nieuws huis aan huis 100% te krijgen. Dit voorjaar trokken inwoners van Korteraar bij Natuurlijk Nieuwkoop aan de bel omdat dit blad daar niet meer in de brievenbus terecht kwam. Dus klommen we in de pen om d.m.v. schriftelijk vragen opheldering te krijgen. Lees hier voor onze vragen en de antwoorden van het college. Ondanks gemaakte afspraken is de bezorging niet dekkend. Erg spijtig want de informatie in Nieuwkoop Nieuws wordt gewaardeerd en de erin opgenomen gemeentelijke bekendmakingen over o.a. aangevraagde en afgegeven vergunningen zijn erg belangrijk. Om er kennis van te nemen, om ze te bekijken en/of op tijd bezwaar te kunnen maken.

Krijgt u Nieuwkoop Nieuws niet thuis bezorgd? Geef dit dan door aan de gemeente (sinds begin 2019 wordt Nieuwkoop Nieuws niet meer bezorgd in het buitengebied).

U kunt Nieuwkoop Nieuws ook via e-mail ontvangen.

Klik hier voor meer informatie > Nieuwkoop Nieuws niet ontvangen

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page