Please reload

Recente berichten

Nu inschrijven voor snel internet

March 20, 2018

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Werkbezoek "klein windmolentje

27.09.2019

 

Willen we kleine windmolentjes in de gemeente Nieuwkoop?

 

Op 19 september bracht de Nieuwkoopse raad een oriënterend werkbezoek aan agrariër de Rijk in Rijpwetering. Joke van Boxtel en Berry Dors kwamen namens Natuurlijk Nieuwkoop hun licht op steken. Aanleiding voor het bezoek is een aanvraag voor een vergelijkbaar windmolentje in onze gemeente. 

Er werd uitleg gegeven door de aanvrager, de eigenaar en een vertegenwoordiger van EAZ (leverancier/bouwer) over de werking van het windmolentje en wat de combinatie zon en wind voor een zo energieneutraal mogelijke bedrijfsvoering. Een interessante ontwikkeling waar zeker nog verder over gesproken zal worden.

 

 

delen op Facebook
delen op Twitter
Please reload

Volg ons