top of page

Werkbezoek "klein windmolentje


Willen we kleine windmolentjes in de gemeente Nieuwkoop?

Op 19 september bracht de Nieuwkoopse raad een oriënterend werkbezoek aan agrariër de Rijk in Rijpwetering. Joke van Boxtel en Berry Dors kwamen namens Natuurlijk Nieuwkoop hun licht op steken. Aanleiding voor het bezoek is een aanvraag voor een vergelijkbaar windmolentje in onze gemeente.

Er werd uitleg gegeven door de aanvrager, de eigenaar en een vertegenwoordiger van EAZ (leverancier/bouwer) over de werking van het windmolentje en wat de combinatie zon en wind voor een zo energieneutraal mogelijke bedrijfsvoering. Een interessante ontwikkeling waar zeker nog verder over gesproken zal worden.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page