top of page

Ervaringen inwoners over ondersteuning en zorg


De Rijnstreekgemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop hebben inwoners gevraagd naar hun ervaringen met de door de gemeente geboden zorg, ondersteuning en begeleiding én wat zij belangrijk vinden in hun ondersteuning. Belangrijke informatie voor de nieuw af te sluiten contracten voor de uitvoering van de Wmo en Jeugdhulp.

Op woensdagavond 20 november 2019 werden de belangrijkste inzichten uit de onderzoeken gepresenteerd. Joke Van Boxtel en Pien Schrama waren er in alphen aan den Rijn bij en gingen in gesprek met raadsleden en zorgaanbieders over o.a. eenzaamheid, grip op het leven, gezondheid en vergrijzing.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page