top of page

20 sociale huurwoningen erbij!


De nieuwe bewoners van Teylerspark I in Nieuwveen hebben op 21 november de sleutel gekregen van de Woningstichting Nieuwkoop. Weer 20 sociale huurwoningen erbij, daar is Natuurlijk Nieuwkoop blij mee!

Om de doorstroming te bevorderen kregen huurders met een huurwoning van WSN of Vestia voorrang. Bij een groot aantal van de nieuwe huurders van het Teylerspark is dat het geval, zij maken dus weer een woning vrij voor andere woningzoekenden.

Alle nieuwe Teylersparkbewoners komen uit de gemeente Nieuwkoop, maar niet iedereen komt uit Nieuwveen. Wethouder Antoinette Ingwerssen deed bij de officiële opening een mooie oproep: "Doe mee met het dorp waarin je woont, maak gebruik van de voorzieningen in het dorp, doe mee met Nieuwveen!"

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page