top of page

In memoriam Jan en Helen van Beusichem

Geheel tegen zijn zin moest Jan van Beusichem ruim een jaar geleden aangeven dat hij zijn werkzaamheden als secretaris van het bestuur van Natuurlijk Nieuwkoop niet langer kon voortzetten. Dit vanwege progressie van een voortschrijdende ziekte die zijn lichaam steeds verder uitputte. Die strijd viel niet langer te winnen: Jan is vorige week overleden, Met het overlijden van Jan nemen we afscheid van een markant persoon; met als levenshouding dat je ook altijd actief bent in de samenleving, omdat je die met elkaar creëert en zelf ook nodig hebt; vanuit zijn bestuurlijke ervaring, met droge humor, streng en to the point, maar bovenal sociaal en rechtvaardig; als persoon meelevend en altijd bereid anderen te helpen. Helaas ging het met Helen, Jan's vrouw, ook helemaal niet goed.

We kregen het zeer treurige bericht dat zij dit weekend is overleden. Wij leven mee met de dierbaren die Jan en Helen achterlaten. Namens alle leden van Natuurlijk Nieuwkoop wensen we hen veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page