top of page

Gerben van Duin nieuwe wethouder voor Natuurlijk Nieuwkoop


Natuurlijk Nieuwkoop draagt Gerben van Duin voor als wethouder in de gemeente

Nieuwkoop met ingang van 1 oktober 2020 als opvolger van Bernadette Wolters. Zij moest in augustus om gezondheidsredenen haar functie als wethouder helaas neerleggen. Gerben van Duin heeft veel ervaring als lokaal bestuurder en met deze benoeming kan het huidige collegeprogramma “Verbinden, vertrouwen, vooruitgaan” worden voortgezet.

Gerben van Duin is al sinds 1994 politiek actief en heeft 18 jaar ervaring als wethouder voor de lokale partij PUUR Noordwijk in de gemeente Noordwijk. Na de recente herindeling met Noordwijkerhout zit hij namens PUUR in de gemeenteraad van de nieuwe gemeente.

Gerben is bekend met Nieuwkoop omdat hij voor deze gemeente gewerkt heeft als sportformateur aan het sportakkoord (vitaliteitsakkoord) dat inmiddels zo goed als afgerond is. Door deze taak heeft hij, naast de gemeentelijke organisatie ook veel maatschappelijke organisaties en sportverenigingen in de gemeente Nieuwkoop leren kennen.

In zijn periode als wethouder heeft hij heel diverse portefeuilles vervuld, waardoor hij inhoudelijk en bestuurlijk over brede ervaring beschikt. Natuurlijk Nieuwkoop heeft hem leren kennen als iemand met een heldere en vooral ook integrale visie op de gebieden zorg, onderwijs, participatie en duurzaamheid welke hij in portefeuille zal krijgen.

“Gerben is een verbinder, hij wil mensen betrekken en ze zoveel mogelijk mee laten denken en doen. Een man met ervaring die in staat is om plannen ook daadwerkelijk te realiseren”, aldus Pien Schrama, fractievoorzitter van Natuurlijk Nieuwkoop.

Haar partij heeft dan ook het volste vertrouwen in deze nieuwe wethouder en is er van overtuigd dat de ingezette weg succesvol zal worden voortgezet.

Namens de fractie en het bestuur van Natuurlijk Nieuwkoop,

Pien Schrama, fractievoorzitter

Jan Dirven, bestuursvoorzitter


Lees hier het

Persbericht PUUR
.doc
Download DOC • 24KB

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page