top of page

Berry Dors en Kees Hagenaars nemen afscheid


Tijdens de raadvergadering op 24 maart is afscheid genomen van 2 zeer ervaren en gedreven raadsleden van Natuurlijk Nieuwkoop. Berry Dors en Kees Hagenaars zeiden het raadswerk na decennia lange inzet voor onze fractie, de gemeente en natuurlijk voor de inwoners vaarwel.

Ook 3 fractieassistenten Joke, Natascha en Jan namen afscheid.

Er namen maar liefst 11 raadsleden afscheid en ieder van hen werd toegesproken door de burgemeester. En ook tot de fractieassistenten die niet meer terug komen richtte hij het woord. Berry Dors had voor de allerlaatste keer de mooie taak om als nestor namens de raad alle vertrekkende raadsleden toe te spreken. En dat deed hij zoals altijd met verve!

Afscheid van Berry en Kees

Fractievoorzitter Pien Schrama stond uitgebreid stil bij het vertrek van Berry en Kees. De jarenlange samenwerking, de inzet en betrokkenheid van beide mannen werd gememoreerd evenals wat anekdotes uit het verleden. Zo begon Berry in 1986 als raadslid in de oude gemeente Nieuwkoop en is hij vlak voor de herindeling van 2007 nog een korte periode wethouder geweest. Kees begon zijn loopbaan in 2001 in de oude gemeente Ter Aar. Na de herindeling werkten ze samen onder de vlag van Progressief Nieuwkoop wat later samen met MPN Natuurlijk Nieuwkoop werd.

Pien bedankte Berry en Kees voor voor hun tomeloze inzet, hun kennis en enorme betrokkenheid bij onze partij en de inwoners. Jarenlang hebben we erg fijn en constructief samengewerkt. We hebben in de fractie pittige discussies gevoerd om tot gezamenlijke visies en standpunten te komen en altijd op basis van vertrouwen en respect voor elkaar en elkaars mening.

Helaas kon Kees er niet fysiek bij zijn omdat hij in quarantaine moest blijven, Heel erg jammer maar gelukkig hadden we zijn poster nog!

Lees hier de bijdrage van Pien over Berry en Kees.

Afscheid Berry 24 maart 2022
.docx
Download DOCX • 16KB
Afscheid Kees 24 maart 2022
.docx
Download DOCX • 15KB
Afscheid van Joke, Jan en Natascha

Nog 2 oudgedienden namens afscheid. Ook fractie assistenten Joke van Boxtel en Jan Dirven stopten met het actief meedoen aan de raadstafel.

Jan was als fractie assistent vooral achter de schermen actief in o.a. raadswerkgroepen over de Omgevingsvisie en Buytewech Noord. Hij was in de fractie altijd aanwezig en ging mee naar bezoeken bij ondernemers en inwoners. Zijn brede kennis en betrokkenheid was voor ons van grote waarde.


Joke heeft zich als fractie assistent ingezet voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Met als doel: voor jezelf leren zorgen, regie over het eigen leven, zelfstandigheid en verantwoording nemen. Joke was, net als Berry, al vanaf 1986 verbonden aan de gemeente politiek. En ze blijft zich inzetten voor de gemeenschap want ze gaat van start in de Adviesraad Sociaal Domein van de gemeente Nieuwkoop. Ze laat de gemeente dus nog niet helemaal los. Jan en Joke werden door Pien bedankt voor hun jarenlange inzet.


Helaas hebben we vanwege gezondheidsredenen ook afscheid genomen van fractie assistent Natascha van Engeldorp Gastelaars . We wensen Natascha sterkte en beterschap toe.Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page