top of page

De nieuwe raad is van start!Op woensdagavond 30 maart is de nieuwe Nieuwkoopse gemeenteraad geïnstalleerd. Alle raadsleden en fractieassistenten hebben de eed of belofte afgelegd onder toeziend oog van een volle publieke tribune. Want zo'n installatie blijft een bijzonder en feestelijk moment. Ook over de benoemingen voor de diverse commissies, zoals presidium, commissie hoorzittingen en auditcommissie, heeft de raad een besluit genomen.


Voor Natuurlijk Nieuwkoop bekleden Pien Schrama, René Carlier en Bas Oostwouder een raadszetel. Net als Kees Hagenaars bij zijn afscheid vorige week, werd ook voor Pien een poster op de stoel gezet omdat zij ivm Corona maatregelen niet bij de fysieke raadsvergadering aanwezig kon zijn. Daarom moest voor Pien na de fysieke raadsvergadering nog een aparte digitale vergadering gestart worden zodat zij op die wijze de belofte kon afleggen. Daarna was de nieuwe raad helemaal compleet.

Larissa Baartman is wederom beëdigd als fractieassitent en binnenkort volgt voor Natuurlijk Nieuwkoop een 2e benoeming voor het fractie assistentschap.


Inmiddels zijn de gesprekken met de informateur gestart en zijn we met veel enthousiasme begonnen om de nieuwe fractie fris en met goede afspraken aan het werk te zetten.

Het bestuur wenst de fractie heel veel succes en een goede samenwerking toe, met elkaar én met de andere fracties in onze gemeenteraad. Zodat we als bestuur van deze mooie gemeente samen met onze inwoners zo goed mogelijke besluiten nemen. Daar blijven wij ons natuurlijk voor inzetten!


Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page