top of page

Energievraagstuk belangrijk voor locatiekeuze zwembad

Tijdens de meningsvormende raad op 29 september is de locatiekeuze Zwembad De Wel aan de hand van een dilemmanota met de raad besproken. Een nieuwe manier van het college om over een wat groter onderwerp met de raad van gedachten te wisselen. En op deze manier informatie op te halen wat er nodig is voor een definitief voorstel.

Energievoorziening

Namens Natuurlijk Nieuwkoop zat Bas Oostwouder aan tafel en hij bracht in dat er nog verder onderzoek gedaan moet worden naar de energie-voorziening in het kader van de duurzaamheid en toekomstbestendigheid. Wat Bas én Natuurlijk Nieuwkoop betreft één van de belangrijkste pijlers om de locatiekeuze op te baseren. Een aanvullend voorstel voor een locatie nabij de Olm (landijsbaan) werd op die avond door de GCN (Gebiedscoöperatie Nieuwkoop) en de VON (Verenigde Ondernemers Nieuwkoop) geïntroduceerd. Wat Natuurlijk Nieuwkoop betreft een interessante locatie welke in het verdere onderzoek ook een plek moet krijgen.

Discussie over bereikbaarheid met Openbaar Vervoer, verkeersknelpunten, mogelijke synergievoordelen tussen Aarweide en De Wel waren andere elementen welke nog nadere verdieping behoeven.

Al met al een mooie discussieavond, maar een uitkomst waar het zwembad moet komen is er zeker nog niet.

Opmerkingen


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page