top of page

ENTHOUSIASTE NIEUWKOPERS GEZOCHT

Natuurlijk Nieuwkoop nodigt iedereen met een groen hart uit mee te doen en zich daar kandidaat voor te stellen.

Natuurlijk Nieuwkoop is de partij voor iedereen die goed en groen wil wonen en werken in de gemeente Nieuwkoop. Nu en in de toekomst. De partij neemt met vier raadsleden en een wethouder deel aan de huidige coalitie en werkt samen met een brede groep mensen in de fractie. Natuurlijk Nieuwkoop streeft naar uitbreiding in de nieuwe raadsperiode, stimuleert diversiteit en ziet dat ook graag terug in de eigen kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.


“Natuurlijk Nieuwkoop wil er zijn voor alle inwoners van alle dertien kernen in Nieuwkoop” stelt de huidige fractievoorzitter Pien Schrama. “We willen net zo breed en divers zijn als de Nieuwkoopse samenleving zelf is. Waarbij we lokale worteling koppelen aan vernieuwend en duurzaam beleid. Dat niet alleen voor, maar vooral mét de inwoners tot stand komt. Als raadslid speel je daar een cruciale rol in. Dat maakt het politieke werk belangrijk, interessant en ook gewoon erg leuk. Als fractielid kun je echt dingen voor elkaar krijgen, problemen aanpakken en initiatieven tot uitvoering brengen.”


“We snappen heel goed dat niet iedereen meteen weet wat het politieke werk precies inhoudt en op welke verschillende manieren je zinvolle inbreng kunt hebben. Daar gaan we graag met geïnteresseerden over in gesprek. Neem gewoon vrijblijvend contact op en wie weet kunnen we samen jouw ambities voor een nog beter en mooier en duurzamer Nieuwkoop waarmaken.”
Bình luận


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page