top of page

Leden Natuurlijk Nieuwkoop in “hybride” vergadering bijeen


Voor het eerst sinds de Corona pandemie kwamen Natuurlijk Nieuwkoop leden weer fysiek bij elkaar op de ledenvergadering van 9 juni. Het grootste aantal deelnemers kwam naar het Trefpunt in Zevenhoven. Een kleinere groep was via de digitale weg aangehaakt. Mooi dat we elkaar in deze hybride vergadering konden ontmoeten!

Agenda jaarvergadering NN 09 juni 2021-
.
Download • 118KB

De jaarrekening 2020 met uitgebreide verantwoording en de begroting 2021 werden goed gekeurd. Beiden keurig verzorgd door penningmeester Margot Aartman. Jan Dirven werd weer herkozen als voorzitter en mag dus nog een periode deze taak voor Natuurlijk Nieuwkoop op zich nemen. De vacature secretaris is nog vacant.


Naast verslagen over activiteiten van het bestuur en de fractie in 2020 stonden met name onderwerpen op het programma die betrekking hebben op de gemeenteraadsverkiezingen. De vergadering ging akkoord met voorstellen over kandidaatsstellingscommissie, programmateam en campagneteam.


Onze missie is op initiatief van onze nieuwe en jongere fractieleden nog eens onder de loep genomen en de tekst is op basis daarvan aangepast. Deze is positief ontvangen en naar aanleiding van de bespreking in de vergadering worden de laatste puntjes nog op de i gezet.


Onze wethouder Gerben van Duin kon zich eindelijk “in het echt” presenteren aan de leden. In de ledenvergadering in november kon hij dit na zijn aantreden begin oktober alleen digitaal doen.


Kortom, het was fijn om weer bij elkaar te zijn en elkaar live te zien en te spreken. En na afloop nog even met elkaar een glas te drinken. Het laatste maar kort ivm de geldende Coronamaatregelen ;)

Een goede opmaat naar alle werkzaamheden richting de verkiezingen!
Comentarios


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page