top of page

Matthijs Geijtenbeek fractieassistent voor Natuurlijk Nieuwkoop


In de raadsvergadering van 22 september is ingestemd met de benoeming van Matthijs Geijtenbeek als fractieassistent voor Natuurlijk Nieuwkoop. Daarom kon hij op 27 september door burgemeester van Duijn beëdigd worden.


"Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat de samenleving vraagt, wat er speelt en wat je zelf kunt bijdragen aan een gezonde en veilige omgeving", zegt Matthijs. In de tijd rond de gemeenteraadsverkiezingen 2022 kreeg hij interesse in de lokale politiek. Hij ging zich oriënteren op het lokale politieke speelveld en sloot zich bij Natuurlijk Nieuwkoop aan. Sinds dit voorjaar draait Matthijs al mee in de onze fractie en daar zijn wij blij mee!


Matthijs is 30 jaar en woont sinds 2017 in de kern Nieuwkoop. Vanaf 2013 is hij werkzaam bij de Politie Noord-Holland in het district Kennemerland. Niet zo gek dus dat zijn aandacht in onze gemeente uitgaat naar een veilige openbare ruimte, veilig verkeer en het behoud van lage criminaliteitscijfers. Ook vindt hij openheid, eerlijkheid en transparantie erg belangrijk evenals het samen optrekken met inwoners, verenigingen en bedrijven in onze gemeente. En daar zet Natuurlijk Nieuwkoop zich voor in. Matthijs houdt ervan om contact te hebben met inwoners en het gesprek met hen aan te gaan. Om te weten wat er leeft en om er voor te zorgen dat elke inwoners zijn of haar geluid kan laten horen.


Welkom in onze fractie Matthijs en heel veel succes!
Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page