top of page

We zijn er lekker druk mee!

Naast fractie- en gemeenteraadsvergaderingen zijn onze raadsleden en fractie assistenten zoveel mogelijk aanwezig bij bijeenkomsten voor raadsleden en inwoners. Voor het ophalen van informatie, gesprekken met inwoners en professionals. De afgelopen weken waren we in gesprek over de jeugdzorg bij het JGT in De Verbinding in Nieuwkoop, in Langeraar over de toekomst van de supermarkt en een locatie voor verenigingen, bij het uitreiken van een petitie voor muziekonderwijs, bij inloopbijeenkomsten over woningbouw in Hart van Vrouwenakker, in Langeraar over de bouw van het nieuwe IKC De Poel, bijeenkomsten over flexwoningen in Ter Aar Noord Oost en een presentatie en rondleiding bij RijnVicus in Alphen aan den Rijn.


Regelmatig maken we ook zelf met inwoners of organisaties een afspraak in de fractie of op locatie om over een specifiek onderwerp van gedachten te wisselen. Of zij met ons.

Super interessant!

Wat voor jou om mee te doen en ook mee te denken over onderwerpen die spelen in onze dorpen en ons mooie gebied? Neem dan contact met ons op!


Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page