top of page

Wethouder Gerben van Duin aan de slagDe fractie en het bestuur van Natuurlijk Nieuwkoop zijn blij dat Gerben van Duin in een extra raadsvergadering op 1 oktober de unanieme steun van de gemeenteraad kreeg om als wethouder aan de slag te gaan namens Natuurlijk Nieuwkoop.


Gerben van Duin is een ervaren lokaal bestuurder die in de afgelopen jaren brede kennis heeft opgedaan van de vele onderwerpen en taken die het gemeenteland rijk is. Hij kent onze regio goed en heeft daarbinnen en daarbuiten een breed netwerk. Als sportformateur heeft Gerben al een tijdje in onze organisatie rondgelopen waardoor hij de sfeer van ons huis en de mensen die er werken al heeft kunnen proeven. En dat is hem goed bevallen!

Ook buiten het gemeentehuis heeft hij als sportformateur al met aardig wat verenigingen en maatschappelijke organisaties kennisgemaakt. Beslist een pluspunt, gezien de nog relatief korte periode tot aan de verkiezingen 2022. En door die functie als sportformateur voor de gemeente Nieuwkoop is Gerben bij ons boven komen drijven als mogelijke wethouder voor onze partij en onze gemeente en is hem gevraagd de wethouderstaak voor ons te gaan uitvoeren. En hij zei ja!

Fractievoorzitter Pien Schrama: "We hebben Gerben leren kennen als een positief mens, iemand met een heldere en integrale visie. Een bestuurder die verbinding maken hoog in het vaandel heeft staan en mensen wil betrekken en ze nadrukkelijk uitnodigt om mee te denken en mee te doen. Het zal u niet verbazen dat dit Natuurlijk Nieuwkoop erg aanspreekt. We hebben er vertrouwen in dat met deze wethouder voortvarend aan het huidige coalitieprogramma verder gewerkt wordt, natuurlijk met inachtneming van de speerpunten en visie van Natuurlijk Nieuwkoop."


Lees hier het interview met Gerben op de gemeente website


Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page