top of page

Koninklijke onderscheiding voor Kees Hagenaars


Op 12 mei ontving Kees Hagenaars uit handen van burgemeester van Duijn een koninklijke onderscheiding en is hij nu Lid in de orde van Oranje-Nassau. Dit voor zijn jarenlange inzet, eerst in de gemeenteraad van Ter Aar en later in de gemeente Nieuwkoop.


Kees nam afscheid van de raad op 24 maart maar omdat hij niet fysiek bij deze raadsvergadering aanwezig kon zijn ivm quarantainemaatregelen kon hem op dat moment de onderscheiding niet opgespeld worden. Daarom werd Kees, samen met zijn vrouw Mieke, in de raad van 12 mei uitgenodigd zodat hij de versierselen en de daarbij behorende bloemen in het echt in ontvangst kon nemen. Uiteraard met een mooi applaus van alle aanwezigen. Natuurlijk maakte Kees ook nog gebruik van de gelegenheid om de raad een respectvolle boodschap mee te geven. Het blijft een schoolmeester ;)

Bestuur en fractie van Natuurlijk Nieuwkoop feliciteren Kees met deze welverdiende onderscheiding!

De lovende woorden die voor Kees op 24 maart zijn uitgesproken voor zijn enorme inzet en betrokkenheid voor de raad, de gemeente en onze inwoners zijn te lezen onder > Berry Dors en Kees Hagenaars nemen afscheid (natuurlijknieuwkoop.nl)


Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page