top of page

Nieuwe fractie maakt kennis met burgemeester

27 juni 2022

DENK MEE - DOE MEE - KOOK MEE

Op zaterdagmorgen 25 juni ontvingen wij burgemeester Robbert-Jan van Duijn voor een kennismaking met onze nieuwe fractie. De burgemeester maakt een ronde langs de politieke partijen omdat alle fracties gewijzigd zijn sinds de gemeenteraadsverkiezingen dit voorjaar.


Het was aan ons om een programma te bedenken om elkaar wat beter te leren kennen. Natuurlijk Nieuwkoop raadslid René en fractieassistent Pieter-Jan organiseerden een kookworkshop voor onze fractieleden én de burgemeester. Na de koffie kreeg de burgemeester een Denk mee - Doe mee - Kook mee schort voor en werd iedereen aan het werk gezet om cupcakes te bakken. Een ongedwongen activiteit waarbij we al wegend en mixend met elkaar het gesprek aan knoopten.

Nadat de cupcakes voorzien waren van een kleurrijke topping nuttigden we een heerlijke lunch. Robbert-Jan vertrok met een volle doos met cakejes richting Nieuwveen om op maandagmorgen de gemeentelijke organisatie te trakteren met ons gezamenlijke resultaat. Een geslaagde kennismakings -en teambuildingsochtend!Comentarios


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • facebook.com/natuurlijknieuwkoop
  • @natuurlijkNK
bottom of page