Larissa Baartman, fractieassistent

Mijn naam is Larissa Baartman.

 

Naast mijn werk als Resource Manager Project- en Contractmanagement bij projectmanagementbureau Balance houd ik mij voornamelijk bezig met dieren(-welzijn). Toen ik nog in Maarssen woonde, zette ik mij als vrijwilliger in voor een stichting voor dierenhulpverlening in Woerden.

In 2017 ben ik samen met mijn vriend Patrick verhuisd naar Zevenhoven, een plaats die toen nog voor ons behoorlijk onbekend was. Inmiddels zijn we echter goed ‘ingeburgerd’ en ben ik bij de stichting gestopt. Een mooi moment om op een andere manier een bijdrage te leveren aan de maatschappij dacht ik! 


Nadat mijn schoonvader erop wees dat ik wellicht eens bij de politiek zou kunnen kijken, kwam de training jong talent voorbij. Deze kans greep ik uiteraard met beide handen aan. Bij Natuurlijk Nieuwkoop vond ik de meeste raakvlakken; het is in mijn
ogen een leuke maar ook betrouwbare partij en tegelijkertijd vertegenwoordigen zij echt de burgers en volgen hun eigen visie. Het lijkt mij erg leuk om hier mijn bijdrage aan te leveren.


In de tijd die ik over heb rijd ik graag paard, ben ik druk met de verzorging van onze eigen huisdieren en help ik graag mijn beste vriendin met uitlaten en trainen van honden in haar pension.

De gemeenteraad nam op 4 februari 2021 een positief besluit over de benoeming van Larissa Baartman als onze nieuwe fractieassitent.

Larissa febr. 2021.jpg